Hallo, ik ben Nathan van UnityTantra.net. Ik heb een nieuwe soort tantra healing gecreëerd wat nu beschikbaar is voor lokale vrouwen in Nederland, maar ook voor vrouwen uit het nabijgelegen Duitsland en België, die hun persoonlijke ontwikkeling, genezing en seksuele transformaties naar een hoger niveau willen tillen.

Met de Unity Tantra-sessies maak ik gebruik van universele levenskrachtenergie om weerstand uit iemands lichaam en leven te verwijderen door het adresseren en verwerken van eventuele grote blokkades die de stroom van levenskracht blokkeren die iemand kan hebben. Het doel van deze vorm van Tantra is niet een orgasme, maar verbinding – vooral verbinding binnenin jezelf!

Unity Tantra wordt zo genoemd omdat het gebaseerd is op het bewustzijnspatroon dat verbonden is met 5D-eenheid. Het gaat over het verenigen van iemands gedachten, gevoelens en gedragingen binnenin de persoon, en het ervaren van meer belichaming en integriteit op een manier die zowel veilig als vrij is, zodat ze kunnen co-creëren met andere autonome scheppers in een verbonden, productieve en betekenisvolle manier.

Alle sessies worden uitgevoerd op een massagetafel en zijn doorgaans volledig gekleed. Voor sommige gevorderde sessies kan het, afhankelijk van de hoeveelheid vertrouwen die we hebben ontwikkeld en het probleem waaraan wordt gewerkt, intieme fysieke aanraking inhouden. Zoals je je kunt voorstellen, is het mijn taak als jouw tantrische practitioner, om voortdurend je toestemming te controleren en opnieuw te controleren, om ervoor te zorgen dat we de controle delen terwijl we dieper ingaan op jouw transformatieve ervaring. Je hebt de volledige vrijheid om onze sessie op elk moment te pauzeren of te stoppen, en ik ben meer dan bereid om mijn aanpak aan te passen aan jouw comfortniveau.

0:00
/6:57

Unity Tantra Demonstration Trailer (7 minutes)

Zoals je je misschien kunt voorstellen, kunnen sessies erg orgastisch en een genot zijn, waarbij sommige orgastische ervaringen lang aanhouden nadat de sessie is afgelopen – en wat een manier dit is om te groeien, te integreren en levenslessen te leren! Ze zijn echter ook vaak gevuld met emotionele pijn, tranen en herinneringen aan trauma's uit het verleden waar we naar moeten kijken en die verwerkt moeten worden. De vrouwen krijgen bij mij in mijn sessies de ruimte om hun pijn volledig te kunnen voelen en verwerken, en dit maakt vaak een einde aan hun lijden.

Degenen die geïnteresseerd zijn in een tantra sessie met mij moeten bereid zijn de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor hun trauma's uit het verleden, hun huidige emotionele toestanden en triggers, evenals de kwaliteit van de creaties in hun leven. Ik kan alleen samenwerken met die vrouwen en die vrouwen helpen die bereid en in staat zijn de volgende stap in hun persoonlijke evolutieproces te zetten; zonder deze interne toewijding aan zelfeigenaarschap zullen we samen niet veel kunnen bereiken. Tijdens een sessie fungeer ik niet als jouw genezer, maar fungeer ik meer als een gekwalificeerde gids voor uw persoonlijke ontdekking en genezing.

Over mijn kwalificaties gesproken, welke zijn dat? Het gaat niet alleen om welke technieken ik gebruik in een Unity Tantra-sessie, maar om ‘wie’ de technieken tijdens sessies uitvoert. Wanneer ik universele levenskrachtenergie gebruik in een Unity Tantra-sessie, is dit nauw verbonden met wie ik ben geworden als resultaat van al mijn eigen persoonlijke innerlijke werk en emotionele integratie, evenals al mijn ervaringen met cliënten uit het verleden, waar al mijn cliënten profijt van hebben tijdens onze sessies samen.

  • Ik heb meer dan 34+ jaar ervaring als mysticus, alchemist en filosoof.
  • Ik heb meer dan 15+ jaar ervaring met seksueel misbruik en andere trauma's uit de kindertijd.
  • Ik heb meer dan 22+ jaar ervaring met psychologie en persoonlijke grenzen. Ik heb zelfs mijn eigen vorm van magie ontwikkeld, genaamd ‘Boundary Magic’, die de natuurwetten combineert met het stellen van gezonde psychologische grenzen.
  • Ten slotte werk ik al meer dan 13 jaar met seksuele levenskrachtenergie en doe ik tantrische oefeningen met mezelf en cliënten.

Als je geinteresseerd bent, meer wilt weten en de volgende stap in je evolutionaire reis wilt zetten, vul dan a.u.b. het onderstaande contactformulier in om je gratis videoconsult van 20 minuten in te plannen. Ik kijk ernaar uit om verder met je in contact te komen. (Let op: alle sessies zijn in het Engels.)

💡
Neem contact op met Nathan voor meer informatie!

💡
Bekijk de volledige 24 minuten durende video Unity Tantra-demonstratie met vraag en antwoord met Monique aan het einde
0:00
/24:22

Full Unity Tantra Demonstration (24 minutes)